Over ons

Hoi iedereen! Wat leuk dat je even komt lezen over ons bedrijf. 

We zullen maar even beginnen met het uitleggen waar onze naam vandaan komt. De mensen uit Friesland hebben natuurlijk helemaal geen uitleg nodig, want die weten allang dat lytse 'kleine' betekent! 
Dit is 'vernoemd' naar zoonlief Hidde. Papa is namelijk Fries en mama vond lytse veel leuker klinken, dus noemden we he zo. Ondertussen is hij alleen niet zo lyts meer (in mijn ogen). 

Toen Hidde ongeveer 3 a 4 maanden was, merkte ik dat hij steeds meer behoefte had aan uitdaging en 'kwijlproof' materiaal. Ik kwam er achter om spul te vinden die ik als geschikt achtige, namelijk mooi, veilig, betaalbaar en duurzaam, erg lastig te vinden waren. 

Dus ging ik zelf aan de knutsel, en ben gaandeweg steeds meer gaan experimenteren met nieuwere materialen en technieken om zo doorlopend zowel de veiligheid als de looks van onze items te verbeteren.

Daarnaast zijn wij ook groot supporters van het ondersteunen van kleine ondernemers, dus zul je hier ook regelmatig 'collaborations' tegenkomen met andere webshops! 

NIEUWS:

 

Juni 2021 hebben wij onze winkel geopend! Dit in het pitoreske Friese Surhuisterveen, vlakbij de grens van Groningen aan de A7. In verband met het naderende zwangerschapsverlof van Annelies, leek het ons handig om de webshop niet meer vanuit huis te runnen. Dit betekent wel dat de winkel voor nu nog beperkt open is. In oktober gaan we de openingstijden verder uitbreiden!