Over ons

Hoi iedereen! Wat leuk dat je even komt lezen over ons bedrijf. 

We zullen maar even beginnen met het uitleggen waar onze naam vandaan komt. De mensen uit Friesland hebben natuurlijk helemaal geen uitleg nodig, want die weten allang dat lytse 'kleine' betekent! 
Dit is 'vernoemd' naar zoonlief Hidde. Papa is namelijk Fries en mama vond lytse veel leuker klinken, dus noemden we he zo. Ondertussen is hij alleen niet zo lyts meer (in onze ogen). 

Toen Hidde ongeveer 3 a 4 maanden was, merkte Annelies dat hij steeds meer behoefte had aan uitdaging en 'kwijlproof' materiaal. Ik kwam er achter om spul te vinden die wij als 'geschikt' achtte; namelijk mooi, veilig, betaalbaar en duurzaam, erg lastig te vinden waren. 
Dus ging ze zelf aan de knutsel, en gaandeweg zijn we steeds meer gaan experimenteren met nieuwere materialen en technieken om zo doorlopend zowel de veiligheid als de looks van onze items te verbeteren. Inmiddels zijn we ruim 4 jaar verder en verder gegroeid tot een online concept store waar we zowel ons eigen producten als andere merken verkopen. 

Daarnaast zijn wij ook groot supporters van het ondersteunen van kleine ondernemers, dus zul je hier ook regelmatig 'collaborations' tegenkomen met andere webshops! 

Lytse boef is een kleine onderneming gerund door 2 ouders van 3 kinderen, naast een vaste baan en chronisch ziek zijn. Dit houdt in dat wij geen 24-uurs leverings service hebben en het soms een paar dagen kan duren voordat wij mail beantwoorden, hopende op jullie begrip!